Rizzoli & Isles es consolida com la sèrie no-gai més gai. I no és d’estranyar al veure la química entre les dues protagonistes.

Els que alguna vegada heu vist la sèrie ja sabreu de què estem parlant. És inevitable pensar que algun dia la detectiu Jane Rizzoli i la doctora Maura Isles estaran juntes. I és inevitable perquè, de fet, és més fàcil imaginar-les juntes que separades. No seria aquest un final perfecte? No seria aquest el final més esperat per tothom? Segurament sí. De fet, el marit de l’actriu Sasha Alexander -la Maura Isles a la sèrie- és el primer d’haver dit públicament que dóna suport a la relació Rizzles (així és com popularment es coneix a la parella que formen la Rizzoli i l’Isles), perquè és inimaginable que acabin separades.

Argument de Rizzoli & Isles

Pels que no heu vist mai la sèrie us posarem en antecedents: Rizzoli & Isles és una sèrie policíaca, en la que en cada capítol s’ha de resoldre un assassinat (a mi personalment em recorda a una versió moderna de les novel·les d’Agatha Christie). Les encarregades de resoldre cada cas seran, per una banda, la detectiu Rizzoli i el seu equip i, per l’altra, la doctora forense Maura Isles.

La química entre la Jane i la Maura

La Rizzoli i l’Isles són dos personatges força contraposats. L’Isles és una fashionista empedreïda. L’elegància i el glamur sempre l’acompanyen. Es presenta a les escenes del crim i realitza autòpsies vestida de vint-i-un botons. Totalment contraposada a la Rizzoli, una dona molt més informal que no acaba d’entendre l’obsessió per la moda de l’Isles. De fet, en una ocasió la Rizzoli li diu a l’Isles que “sempre va vestida com si hagués d’anar a fer una sessió de fotos”. I és cert, però a nosaltres ens encanta!

Les seves maneres de pensar diferents en alguns temes provoquen les situacions més còmiques de la sèrie. Són aquells moments en els que te n’adones que, tot i ser diferents,  i tot i suposadament ser heterosexuals, són perfectes l’una per l’altra.

De fet, s’ha fet un vídeo que es diu “5 reasons why Rizzoli & Isles is the gayest show on TV” (5 raons perquè Rizzoli & Isles és el show més gai de la televisió) en el que us podreu fer una idea del que estem parlant.

La veritat és que podríem trobar encara més raons per dir que és la sèrie no-gai més gai, com el fet que sempre estan juntes, que es passen la majoria de temps l’una a casa de l’altra, que s’ajuden incondicionalment o, fins i tot, que la família d’una és quasi com la família de l’altra. Què me’n dieu, se us dispara el gaidar?

Si a hores d’ara encara no us hem convençut, us donarem un consell: mireu la sèrie!!