La Paula, nou personatge a La Riera
La Riera ens va deixar ben intrigades en l’avançament que van fer dimecres del nou capítol -que s’emetrà el proper dilluns 10 de desembre-. La sèrie ja ha comptat, fins ara, amb diversos personatges homosexuals. El principal ha sigut sempre en Joan Anton Balló, però també hem vist a l’Oriol i en Nandu (que cada cop pren més protagonisme). La novetat en aquesta ocasió és que es tracta d’una noia
L’escena que es va mostrar la protagonitzaven l’Ariadna i la seva amiga Paula. Per posar-vos en antecedents, per aquells qui no seguiu la sèrie, l’Ariadna és una noia d’uns 15 anys, filla de l’Ernest, un dels propietaris de Can Riera. La Paula és una amiga de l’Ariadna de la qual s’ha parlat en algunes ocasions, però el personatge mai havia aparegut físicament. 

L’Ariadna, a La Riera
En l’avançament es veu com l’Ariadna i la Paula mantenen una conversa a casa l’Ariadna. En els pocs segons que podem veure, la Paula li confessa a l’Ariadna que està enamorada d’ella. Segons expliquen al breu resum del capítol de dilluns al web de La Riera “això portarà raons a la família”. 

Què creieu que passarà? Quina serà la reacció de l’Ariadna? I la de la seva família (que sembla que se n’acabaran assabentant)? I per altra banda, quina importància tindrà el personatge de la Paula dins la sèrie?