Lip Service és una sèrie escocesa que es va estrenar el 2010. Es van emetre dues temporades, de 6 capítols cadascuna. Per les que no la coneixeu, no us preocupeu, que us en donem tots els detalls!

Argument de Lip Service

Primera temporada

Lip Service explica la vida de la Tess, la Cat i la Frankie, tres amigues homosexuals de vint-i-tants anys. Al llarg dels sis capítols de la primera temporada, veiem com són aquests personatges i quines són les seves relacions amoroses.
La història comença quan la Frankie, l’ex-xicota de la Cat, torna a Escòcia després d’haver marxat i abandonat a la Cat sense cap mena d’explicació. La Cat viu amb la seva millor amiga, la Tess, tota una especialista en enamorar-se de les dones equivocades. A partir d’aquí veurem com evoluciona l’amistat de les tres noies i els problemes de la seva vida quotidiana.
La sèrie està ambientada a Glasgow. Té alguns tocs dramàtics i moments molt divertits.

Segona temporada

La segona temporada de Lip Service es va estrenar el 2012. Després de mesos d’espera des de la primera temporada, l’existosa sèrie de la BBC3 va tornar. En aquesta segona temporada apareix un personatge nou: la Lexy i passa un fet molt sorprenent!

ATENCIÓ SPOILERS!
Si tens previst veure la sèrie i encara no has vist la segona temporada, et recomanem no seguir llegint!

Us fem un resum del què passa durant els primers capítols de la segona temporada. Un cotxe va atropellar brutalment a la Cat, que va morir poca estona després. Sembla que les segones temporades són fatídiques per les sèries lèsbiques (i, sinó, mireu la Dana de The L Word!).

Durant la promoció de la segona temporada ens van vendre que aquesta giraria entorn del triangle amorós entre la Sam, la Cat i la Frankie. Però no! Les xarxes socials, blocs i portals lèsbics comentaven, amb incredulitat, el que va passar en un d’aquests primers capítols de la sèrie: han matat a la Cat. I amb això s’hauran acabat (o no) els dilemes sobre la doble vida que aquesta portava. Ara ja no sabrem si hagués escollit a la Sam, l’agent de policia, amb la qui començava una vida nova, o a la Frankie, un antic amor del passat. Ja no ho sabrem mai.

En aquest cas, però, els motius de la mort de la Cat s’expliquen més fàcilment del que sembla: Laura Fraser, l’actriu que interpreta a la Cat, tenia un contracte amb una altre projecte i podia dedicar poc temps a Lip Service. La creadora de Lip Service va trobar un final definitiu (i segons ella, el més realista) a la relació de la Cat, la Frankie i la Sam, que estava arribant en un carreró sense sortida. El pitjor de la història? La Laura Fraser va gravar el capítol pilot per una altra sèrie, però després van agafar a una altra actriu per la resta de capítols. Vaja, que s’ha quedat sense cap de les dues feines.

La nostra opinió sobre Lip Service

Sovint s’ha comparat Lip Service amb The L Word, però personalment pensem que són dos sèries molt diferents. Evidentment l’argument pot semblar similar (la vida d’un grup d’amigues lesbianes) però les històries que s’expliquen són completament diferents. Inevitablement, però, sempre serà comparada amb The L Word que, com ja sabem, va ser una sèrie pionera.