Per què ser feliç quan pots ser normal? La vida de 9 dones extraordinàries.


Sempre ens fa il·lusió quan descobrim projectes fets a casa nostra i que poden ser d’interès pel nostre col·lectiu. Per això avui us volem presentar un documental que encara no s’ha estrenat: Les nostres dones. De moment no en sabem massa detalls, però no us negarem que pel poc que sabem ens fa molt bona impressió. 

El documental parla de nou dones, de les seves vides, i de com lluiten quotidianament per allò que els hi agrada. Una d’aquestes nou dones és la poetessa Sílvia Bel, a qui vam entrevistar l’any passat (podeu llegir l’entrevista aquí). 

Pel que sembla el documental té una banda sonora de luxe en la que hi han col·laborat més d’un centenar de dones de Barcelona. 

Aquest projecte social ha estat possible gràcies a, entre d’altres, la col·laboració de la Coordinadora LGBT de Catalunya

Ara per ara no en sabem més informació, tan sols que molt aviat s’estrenarà. De moment, i per anar obrint boca, ens han deixat amb el teaser del documental.Teaser LES Nostres Dones from Maia Jenkinson on Vimeo.