Estrenem nova secció al bloc! 🙂 A partir d’ara, dedicarem un espai del nostre bloc a curtmetratges LGBT. Esperem que us agradi la nova secció, i us animem a fer-nos arribar propostes de curts LGBT que trobeu interessants. Recordeu que ens podeu escriure a hola@lesbling.cat. Per començar us presentem ALLEZ, un curtmetratge que ens arriba directament de Dinamarca. Ja fa uns anys que es va estrenar, l’any 2011. Esperem que us agrada!

Fitxa tècnica

Títol: Allez
Director: Oliver Tonning i Marisol Ortiz
Actrius: Luise Skov (Sofia) i Anna Stokholm (Trine)
Any: 2011
País: Dinamarca

La nostra nota: 8

L’argument del curtmetratge Allez

ALLEZ és un curt que explica la història de la Sofia, una noia fascinada per una companya seva de l’equip d’esgrima, la Trine. El problema arriba quan la Trine és seleccionada per un gran club d’esgrima alemany, veient-se obligada a deixar la seva vida a Dinamarca. Abans que marxi, la Sofia haurà de prendre una decisió: li confessarà  a la Trine el que sent per ella?

La nostra opinió sobre Allez

De vegades se subestimen els curtmetratges, davant les grans súper produccions cinematogràfiques. Doncs bé, Allez explica una història curta, però tot i així ho fa amb molts matisos, i amb una gran qualitat estètica.

El final del curt (atenció spoilers!) és el moment més crític i, tot i que la història no acabi com a molts ens agradaria, fa que l’espectador es quedi amb un gust dolç de boca, amb la sensació d’un bon final. I aquest, per nosaltres, és el punt més distintiu, més original i més ben aconseguit.

Veure el curtmetratge Allez online

A continuació pots veure el curtmetratge sencer amb subtítols en anlgès. De moment no existeix una traducció al català del curt, i potser ni tan sols al castellà.

Que el gaudeixis! 😉


Allez English subtitles from KBH FILM & FOTOSKOLE on Vimeo