Gérard Julien. Agence France Presse
Cada vegada són més les persones que es posicionen públicament a favor de la igualtat de drets entre les persones homosexuals i les heterosexuals. Fa tan sols un parell de dies la imatge d’aquestes dues noies heterosexuals franceses va donar la volta al món. I és que no fa falta ser part del col·lectiu per voler que tothom gaudeixi dels mateixos drets. Julia (de 17 anys) i Auriane (de 19) van fer-se un petó enmig d’un míting anti-gai, en senyal de protesta. 

No té preu la cara d’estupefacció de la gent del darrere que, segons les mateixes noies explicaven a la revista LGBT francesa Têtu, els hi cridaven que “el que feien era fastigós“: La mare d’una de les dues noies, per la seva banda, va dir que estava molt orgullosa de la seva filla, i del fet que lluités pels seus principis. 
Tot això passa enmig d’una França que està en ple debat sobre la llei que aprovaria el matrimoni i l’adopció per part de persones homosexuals. L’actual govern francès va prometre durant la seva campanya pre-electoral que aprovaria aquests canvis durant el primer trimestre de 2013 i així té pensat fer-ho. 

Malauradament el sector més conservador del país ha iniciat una campanya en contra la la possible futura llei. 75 ciutats franceses donen suport a aquesta campanya anti-gai.

Manifestants a favor del matrimoni LGBT