Un grup feminista es despulla dins de Notre Dame a favor del col·lectiu homosexual i en contra de Benet XVI

REUTERS

Com tots sabem -no es parla d’altra cosa- Benet XVI va anunciar, ahir, que d’aquí poc deixarà el càrrec de màxim representant de l’església catòlica. Tothom en parla, sí. Però un grup de noies del grup ucraïnès feminista “Femen” ha decidit celebrar-ho d’una manera força peculiar i reivindicativa: passejant-se en top-less dins de la catedral de Notre-Dame de París.

Aquest grup de noies han entrat al temple enmig de la massa de turistes i un cop dins s’han tret la roba. En els seus cossos es llegien eslògans com “No a l’homofòbia“, “No més papa” o “Crisi de fe”. Els serveis de seguretat no han tardat en fer-les fora. 

Fa poc mes d’un mes ja van fer una acció semblant: passejar-se sense roba a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, mentre Benet XVI resava l’Angelus des de la seva finestra. En aquesta ocasió als seus cossos hi portaven escrit In gay we trust (Confiem en els gais) I No homophobes (No als homòfobs), eslògans que també cridaven enmig de la multitud. Mentre la policia del Vaticà les detenia, els assistents a la missa les van insultar (qualificant-les de “diabòliques”) i fins i tot agredir físicament amb un paraigua. 

REUTERS
REUTERS


Font
Ara
El País
Perú 21