El Corte Inglés, La Casa del Libro i Amazon.es comercialitzen un llibre per prevenir l’homosexualitat


Creieu que és possible prevenir l’homosexualitat? Joseph Nicolosi sí que ho creu i per això ha gosat publicar un llibre anomenat “Com prevenir l’homosexualitat”. Què se’n pot esperar d’un llibre així? Creieu que és correcte que les llibreries el comercialitzin? Doncs algunes botigues, com El Corte Inglés, La Casa del Libro i Amazon Espanya, no tenen cap problema en fer-ho.

Aquest llibre es ven com una “ajuda” als pares que volen que els seus fills siguin heterosexuals. Segons explica el llibre “existeixen evidències de que la influència familiar i social és el factor més important pel desenvolupament de l’homosexualitat”. I jo em pregunto: si això és així, per què el meu germà no és homosexual, si hem crescut envoltats de les mateixes persones?

El pitjor, i com dèiem al principi, és que hi ha llibreries que el venen sense qualsevol tipus de problema ni escrúpol, sense tenir en compte la dignitat de les persones que formen part del col·lectiu homosexual. Per aquest motiu, s’ha creat un manifest per demanar a aquestes botigues la retirada immediata del llibre (el podeu llegir i signar aquí). A més, demà a les 17h de la tarda s’ha convocat una petonejada col·lectiva davant d’El Corte Inglés del Portal de l’Àngel (Barcelona), per lluitar per la desaparició d’aquest llibre clarament discriminatori..  

Per acabar la jornada de demà, la Comissió Unitària 28 de juny ha organitzat la projecció del documental “El pitjor lloc del món per ser gai”, una peça que ens parla sobre la situació del col·lectiu a un dels països que el castiga amb la pena de mort, Uganda. Aquest acte es portarà a terme a les 18h al CGB Passatge Valeri Serra 23, baixos. 

Així doncs, demà serà un dia per la reivindicació dels nostres drets i per lluitar contra les accions homòfobes, tant a casa nostra com arreu del món.