Qui és la Tània Sàrrias?

Nom: Tània Sàrrias
Naixement: 28 de setembre de 1975
Va néixer a Barcelona
Professió: actriu i presentadora de TV

La Tània Sàrrias va començar la carrera de Periodisme. Al cap d’un any, però, va canviar d’estudis i va voler dedicar-se a la interpretació. Es va llicenciar en Art Dramàtic a l’Institut del teatre de Barcelona.

L’hem vist presentant o col·laborant en programes de televisió com Sputnik (on es va fer famosa), La Columna, TVist o Caiga Quien Caiga. També l’hem vist d’actriu en les sèries Mar de Fons i Ventdelplà, i a la pel·lícula de parla anglesa Reflections.

A part de la seva carrera com a actriu i presentadora, Tània Sarrias és professora convidada a la facultat de Comunicació a la universitat Blanquerna, a la ciutat de Barcelona. Hi imparteixen cursos de Presentadors de Televisió

Si vols més detalls de la seva carrera professional, et recomanem mirar la seva fitxa a l’IMDb.

Quina relació té la Tània Sàrrias amb el món LGBT?

Tània Sàrrias surt de l’armari

El 2010 va ser l’any en que diversos mitjans i blocs espanyols van començar a fer-se eco de la sortida de l’armari de Tània Sàrrias. I, de fet, tot aquest rebombori va venir pel suposat casament de la Tània amb la Sandra Barneda.

Tània Sàrrias i Sandra Barneda

Durant molt de temps va córrer el rumor que Tània Sàrrias s’havia casat amb la periodista i presentadora de TV, Sandra Barneda. De fet, fins i tot ho pregonava el diari El Mundo en aquesta entrevista de l’any 2010. Aquest suposat casament hauria sigut l’octubre de 2009.

Anys més tard, però, la Sandra Barneda semblava que ho desmentia. Així que no sabem del cert si realment van estar casades. El que sí que s’havia confirmat, però, és que van ser parella durant uns anys.

De totes maneres, aquesta relació ja no segueix perquè el 2017 Sandra Barneda va confirmar la seva relació amb la Nagore Robles, el que fa evident que ja no està amb la Tània Sàrrias 😉