Els rumors sobre la possible homosexualitat de Kristen Stewart fa força temps que persegueixen a l’actriu californiana. Avui volem analitzar quins són els principals indicis que han portat a crear aquests rumors!

Quatre motius que ens fan pensar que Kristen Stewart és lesbiana

1. “Ho som, no ho som, sóc lesbiana”

El 2009 Kristen Stewart va respondre amb aquestes paraules quan se li va preguntar sobre la seva possible relació amb a Robert Pattinson, el seu company de rodatge a Crepúsculo. Ella, cansada de les especulacions, va contestar a la premsa que no pensava respondre res més. “Penseu en qualsevol situació hipotètica: som parella, no ho som, sóc lesbiana”.

Aquestes paraules de l’actriu van alimentar els rumors sobre la seva homosexualitat. Algú heterosexual hagués parlat de “ser lesbiana” com a una situació hipotètica?

2. Millors petons: Dakota Fanning

En la presentació de la tercera pel·lícula de la saga Crepúsculo, la premsa va llançar aquesta pregunta: qui fa els millors petons, Robert Pattinson, Taylor Launter o Dakota Fanning? Aquesta pregunta li van fer a Stewart en dues ocasions.

La primera vegada que li van preguntar, va ser a la preestrena de Eclipse. Kristen Stewart davant la pregunta va respondre de forma espontània: “Dakota”. La seva suposada manager, en sentir-ho, la va apartar ràpidament dels periodistes.

La segona vegada, la pregunta se li va fer en una conferència de premsa de la mateixa pel·lícula. Ella va tornar a dir “Dakota”. I ho justificava així: “dic això perquè és la resposta més fàcil de dir”.

I per què Dakota Fanning? L’any 2010 van estrenar juntes la pel·lícula The Runaways. Elles són les dues protagonistes, membres del grup de punk-rock dels anys setanta. A la pel·lícula podem veure escenes lèsbiques pujades de to entre Kristen i Dakota. Dakota Fanning també apareix en les pel·lícules de la saga Crepúsculo, de les que Kristen Stewart és protagonista.

3. Els estereotips

La forma de vestir i d’actuar de Kristen Stewart fa encendre la majoria de gaydars. Per tant, si ens basem en els estereotips és fàcil que es pensi que Stewart és lesbiana.

Després dels MTV Movie Awards del 2010, es van poder llegir aquests tuits:

Kim Stolz, obertament lesbiana, deia: “els dos moments més importants d’aquesta nit han sigut Sandra Bullock confirmant que ella és realment increïble i Kristen Stewart confirmant que és realment lesbiana” .

Ruby Rose, que treballa a l’MTV, deia: “Ho sento, però Kristen Stewart ha de ser lesbiana. No crec en els estereotips però, no és obvi?”

4. Tamra Natisin

Els rumors més recents són d’aquestes últimes setmanes i apunten que Kristen Stewart podria estar sortint amb Tamra Natisin, manager de Katy Perry i obertament lesbiana. Segons sembla se les ha vist juntes en més d’una festa nocturna. Però vaja, només són rumors!

Certament la vida sentimental de Kristen Stewart desperta un interès enorme amb el que l’actriu ha de conviure. No podem negar que ens faria certa gràcia que ella confirmés o desmentís la seva homosexualitat d’una vegada -a nosaltres ens encén el gaydar, tot s’ha de dir!-. Però malauradament no sembla que tingui la intenció de fer-ho o, si més no, a curt termini. O sigui que els mitjans, els fans i els ciutadans en general, ens haurem de conformar amb rumors que tot i semblar ben fonamentats no deixen de ser això: simples rumors que potser no són veritat.