Diccionari LGBT

Coneixeu la gran quantitat de paraules que envolten el col·lectiu LGBT? A Lesbling les hem recopilat en el nostre propi diccionari LGBT

Lipstick lesbians

Són aquelles noies que vesteixen de manera molt femenina. No els hi importa portar faldilles, talons o maquillatge. Totalment contraposades al típic estereotip de lesbiana masculina. Hi ha una bandera creada per representar aquest tipus de noies.

Femme

S’utilitza aquesta etiqueta per parlar de les lesbianes que vesteixen de manera femenina, com les lipstick lesbians. La diferència és que se senten atretes per noies que són molt masculines.

Butch

Encaixen en aquesta etiqueta les noies que vesteixen i actuen d’una manera que recorda més als estàndards masculins. Normalment porten els cabells curts.

Sport dyke

És, bàsicament, una noia que per sobre de tot es vesteix atlèticament: xandalls, sabates esportives, o qualsevol peça de roba d’esport.

Hasbians

Aquest terme s’utilitza per parlar de noies que eren homosexuals però han “decidit tornar-se” heterosexuals (és un concepte que, personalment, no acabem d’entendre ja que, des del nostre punt de vista, no es pot triar la sexualitat d’un mateix!). El mateix terme referit a homes seria Yestergay.